Butiksstädning – Allt du behöver veta | butikstylish.se

Butiksstädning – Allt du behöver veta

Butiksstädning är precis vad det låter som – Städning av butik. Får ni inte tiden att räcka till eller känner ni att ni inte har vad som krävs, trots önskan om en skinande ren butik? Då bör ni se över möjligheten att anlita städhjälp för butiksstädning.

Vad ingår i butiksstädning?

Olika städbolag erbjuder varierande typer av tjänster när det kommer till butiksstädning och vad som ingår är dessutom oftast något som avtalas mellan kund och städbolaget i fråga. Det finns dock en ”standard” av vad som ingår i butiksstädning. Exempel på detta är följande:

Samtliga butiksytor

  • Dammtorkning
  • Dammsugning
  • Våttorkning
  • Fläckborttagning
  • Soptömning
  • Allmän rengöring

Butiksstädning – Pris

Butiksägare kan ibland ställa sig tveksamma till att använda sig av butiksstädning, endast av anledningen att de själva inte har en uppfattning om vad priset ligger på. Genom att anlita ett städbolag för butiksstädning istället för att lägga ner tiden på detta på egen hand, kan man effektivisera sitt arbete och ägna sina timmar åt annat som tar butiken framåt.

Så, vad kostar butiksstädning? Det genomsnittliga priset för butiksstädning ligger på ca 250–320 kr i timmen (ex. moms), beroende på val av städbolag, i vilken stad och om det är en prenumerationstjänst eller engångstillfälle.

Kontakta städbolaget du är intresserad av att för att begära en offert.

Anlita städhjälp för butiksstädning

Söker du städhjälp i butik? Här tipsar vi om några av landets mest populära städbolag som erbjuder butiksstädning.

Butiksstädning – Stockholm

Letar du efter städbolag för butiksstädning i Stockholm? Då kan du vända dig till Städenergi som är innovativt och framåtsträvande städbolag som är experter på bland annat butiksstädning. Anlita Städenergi för revolutionerade städhjälp med kemikaliefria produkter.

Kontakta Städenergi för hjälp med butiksstädning i Stockholm med omnejd.

E-post: Info@stadenergi.se

Tel: 08-272300

Butiksstädning – Göteborg

Är du på jakt efter hjälp med butiksstädning i Göteborg? Kontakta då Städalliansen som är ett företag som skapat en av landets bästa och mest välutvecklade städportaler. Här kan ni enkelt fylla i era kontaktuppgifter och vad ni önskar ska ingå i butiksstädningen för att bygga ert eget städschema.

Kontakta Städalliansen för butiksstädning i Göteborg med omnejd.

E-post: Kundtjanst@stadalliansen.se

Tel: 031-225051

Butiksstädning – Malmö

Är du bosatt i södra delarna av landet och söker hjälp med butiksstädning i Malmö med omnejd? Vi kan varmt rekommendera Sydsvenska Städ som är ett städbolag bestående av professionell personal med flera års erfarenhet i branschen.

Ge era kunder en fräsch miljö genom att kontakta Sydsvenska Städ för butiksstädning.

E-post: Info@sydsvenskastad.se

Tel: 040-6711050

Jämför butiksstädning

Letar du fler tips på städbolag eller önskar du jämföra mellan olika firmor som erbjuder butiksstädning? Besök Städningar.se – En gratis prisjämförelse när det kommer till butiksstädning.

Scroll to top