Butiksstädning

Butiksstädning & Företagsstädning

Butiksstädning är precis vad det låter som – Städning av butik. Får ni inte tiden att räcka till eller känner ni att ni inte har vad som krävs, trots önskan om en skinande ren butik? Då bör ni se över möjligheten att anlita städhjälp för butiksstädning.

De flesta stora och framgångsrika butikerna låter inte sin egen personal städa igenom igenom butiker grundligt – Det lämnar de åt experterna. Är du en butiksägare? Gör då som dina konkurrenter och lägg er butiksstädning i händerna hos specialister som ser till att butiken är skinande ren när ni så önskar!

Vad ingår i butiksstädning?

Innan man anlitar ett städbolag för butiksstädning är det såklart av intresse att läsa mer om vad som ingår i denna typ av städtjänst. Därför kikar vi här närmare på standardavtal och vad som ingår när det kommer till butiksstädning:

Olika städbolag erbjuder varierande typer av tjänster när det kommer till butiksstädning och vad som ingår är dessutom oftast något som avtalas mellan kund och städbolaget i fråga. Det finns dock en ”standard” av vad som ingår i butiksstädning. Exempel på detta är följande:

Samtliga butiksytor

  • Dammtorkning
  • Dammsugning
  • Våttorkning
  • Fläckborttagning
  • Soptömning
  • Allmän rengöring

Butiksstädning – Pris

Butiksägare kan ibland ställa sig tveksamma till att använda sig av butiksstädning, endast av anledningen att de själva inte har en uppfattning om vad priset ligger på. Genom att anlita ett städbolag för butiksstädning istället för att lägga ner tiden på detta på egen hand, kan man effektivisera sitt arbete och ägna sina timmar åt annat som tar butiken framåt.

Så, vad kostar butiksstädning? Det genomsnittliga priset för butiksstädning ligger på ca 250–320 kr i timmen (ex. moms), beroende på val av städbolag, i vilken stad och om det är en prenumerationstjänst eller engångstillfälle.

Kontakta städbolaget du är intresserad av att för att begära en offert.

Anlita städhjälp för butiksstädning

Oavsett vart någonstans i landet du har en butik så kan du få professionell hjälp med butiksstädning. Söker just du städhjälp i butik? Här tipsar vi om några av de mest populära städbolagen som erbjuder butiksstädning i Sveriges största städer.

Butiksstädning – Stockholm

Letar du efter städbolag för butiksstädning i Stockholm? Då kan du vända dig till Städenergi som är innovativt och framåtsträvande städbolag som är experter på bland annat butiksstädning. Anlita Städenergi för revolutionerade städhjälp med kemikaliefria produkter.

Kontakta Städenergi för hjälp med butiksstädning i Stockholm med omnejd.

E-post: Info@stadenergi.se

Tel: 08-272300

Butiksstädning – Göteborg

Är du på jakt efter hjälp med butiksstädning i Göteborg? Kontakta då Städalliansen som är ett företag som skapat en av landets bästa och mest välutvecklade städportaler. Här kan ni enkelt fylla i era kontaktuppgifter och vad ni önskar ska ingå i butiksstädningen för att bygga ert eget städschema.

Kontakta Städalliansen för butiksstädning i Göteborg med omnejd.

E-post: Kundtjanst@stadalliansen.se

Tel: 031-225051

Butiksstädning – Malmö

Är du bosatt i södra delarna av landet och söker hjälp med butiksstädning i Malmö med omnejd? Vi kan varmt rekommendera Sydsvenska Städ som är ett städbolag bestående av professionell personal med flera års erfarenhet i branschen.

Ge era kunder en fräsch miljö genom att kontakta Sydsvenska Städ för butiksstädning.

E-post: Info@sydsvenskastad.se

Tel: 040-6711050

Företagsstädning

Rena lokaler är A och O för att skapa trivsamma lokaler. När du tänker på företagsstäd tänker du troligtvis främst på butiksstädning och kontorsstädning, men vad innebär egentligen företagsstädning? Städsystem är ett städföretag som erbjuder företagsstäd i Stockholm genom tjänster såsom städning av trappor, lager, golv, fönster, industrilokaler, laboratorier och mycket mer. Att jobba och vistas i rena lokaler är en självklarhet för oss – så självklar att vi endast lägger märke till hur städat det är när det inte är städat alls. Den bästa typen av företagsstädning är alltså den som går obemärkt förbi.

Jämför butiksstädning

Letar du fler tips på städbolag eller önskar du jämföra mellan olika firmor som erbjuder butiksstädning? Besök Städningar.se – En gratis prisjämförelse när det kommer till butiksstädning.

Scroll to top