Kontorsstädning Stockholm

Kontorsstädning Stockholm

På varje arbetsplats behövs det kontorsstädning. Stockholm har många städfirmor som specialiserat sig på just kontorsstäd. Stockholmsområdets utbud av städföretag kan först vara svårt att överblicka.

För att få rutin på kontorsstädandet krävs det ett löpande avtal med en städfirma som följer de överenskomna upplägget. Det är när städfirman är punktlig och specialiserad på just kontorsstäd som bäst resultat uppnås. Därför presenteras enbart städfirmor med högt snittbetyg hos kunderna i vår sammanställning.

Vad ingår i kontorsstädning?

Kontorsstädning varierar beroende på hur kontoret är utformat. Det finns dock vissa standardmoment städfirmorna bockar av vid sitt besök. Även om avtalet mellan kunden och städföretaget kan skilja är nedanstående punkter något som bör ingå i kontorsstäd:

  • Dammtorkning
  • Dammsugning
  • Tömning av papperskorgar
  • Våttorkning av golv
  • Skrivbordsrengöring

Kontorsstäd i Stockholm – 4 alternativ

Det finns många städfirmor som erbjuder kontorsstädning i Stockholm. Här kommer tips på tre populära städfirmor som fått höga snittbetyg från sina kunder.

Städsystem

Boka kontorsstädning i Stockholm hos Städsystem som är en pålitlig och högpresterande städfirma. Över 50 års erfarenhet i branschen och högkvalitativa resultat är det som gör att många väljer Stadsystem.se. Här kan du även ta del av skräddarsydda offerter utifrån kontorets utformning. På så sätt betalar du endast för det som behövs och inget mer. En annan uppskattad egenskap hos företaget är att de lägger upp städningen på både kort- och lång sikt. Det gör att alla viktiga städmoment behandlas förr eller senare. Städsystem lämnar inget åt slumpen.

Läs mer på Städsystem.se

RentHusStockholm

En städfirma som har höga snittbetyg från nöjda kunder är Renthusstockholm.se som erbjuder kontorsstädning i Stockholm. De som anlitar denna städfirma kan förvänta sig utbildad och erfaren personal och garanti på alla städtjänster som erbjuds. Renthusstockholm arbetar helt utan bindningstider och det gör att många testar städfirman – och sedan väljer att förlänga avtalet när det är nöjda med resultatet. Upplägget med denna städfirma varierar, det finns flexibla upplägg för alla sorters behov och önskemål. Självklart utförs städet med så lite inverkan som möjligt på medarbetarnas arbetsdag.

Läs mer på Renthusstockholm.se

SOL Facility Services

SOL Facility Services är ett facility serviceföretag som levererar flertalet städtjänster, bland annat kontorsstädning i Stockholm. Deras erfarenhet från besöksintensiva miljöer och offentliga lokaler gör deras kompetenser i det närmaste unik där de levererar hög kvalitet genom användandet av den senaste teknologin. Via utbildade lokalvårdare kan du genom SOL få hjälp att hålla kontoret rent och fräscht för att uppleva en behaglig arbetsmiljö varje dag. Genom anpassad kontorsstädning kan du som kund vara säker på att SOL Facility Services levererar utifrån dina önskemål – vid varje städtillfälle och vad gäller det långsiktiga underhållet.

Läs mer på sol.se

50-femme

50-femme är ett rättvist städbolag som erbjuder sina medarbetare branschens bästa villkor. Här ligger fokus på kvalité i arbete och personalen spenderar den tid som krävs för ett skinande rent resultat snarare än att stressa fram halvdana resultat. 50-femmes personliga bemötande har resulterat i hög kundnöjdhet och många återkommande kunder för kontorsstädning i Stockholm. Anlita 50-femme för kontorsstädning och få en nöjd kund-garanti på köpet.

Läs mer på 50-femme.se

Kontorsstädning – Pris

Vilket pris städfirmor tar ut för kontorsstädning beror på upplägg. De flesta städfirmors avtal för kontorsstädning kostar 270 – 400 kr/h. Timpriset sjunker om städfirman kommer på besök ofta. Engångsstädningar har dyrare timkostnad jämfört med abonnemangstjänster. Vissa företag skickar en städare medan andra skickar flera, vilket kan förklara prisskillnader mellan olika städföretag.

Kontorsstädning är något som varje arbetsplats behöver ha för att få in en löpande och effektiv städning. Då slipper personalen lägga ner tid på kontorsstädet och tid frigörs till de faktiska arbetsuppgifterna. Studier har visat att en smutsig arbetsplats leder till en sämre kognitiv förmåga.

Scroll to top