Kontorsstädning Stockholm

Kontorsstädning Stockholm

På varje arbetsplats behövs det kontorsstädning. Stockholm har många städfirmor som specialiserat sig på just kontorsstäd. Stockholmsområdets utbud av städföretag kan först vara svårt att överblicka.

För att få rutin på kontorsstädandet krävs det ett löpande avtal med en städfirma som följer de överenskomna upplägget. Det är när städfirman är punktlig och specialiserad på just kontorsstäd som bäst resultat uppnås. Därför presenteras enbart städfirmor med högt snittbetyg hos kunderna i vår sammanställning.

Vad ingår i kontorsstädning?

Kontorsstädning varierar beroende på hur kontoret är utformat. Det finns dock vissa standardmoment städfirmorna bockar av vid sitt besök. Även om avtalet mellan kunden och städföretaget kan skilja är nedanstående punkter något som bör ingå i kontorsstäd:

  • Dammtorkning
  • Dammsugning
  • Tömning av papperskorgar
  • Våttorkning av golv
  • Skrivbordsrengöring

Kontorsstäd i Stockholm – 3 alternativ

Det finns många städfirmor som erbjuder kontorsstädning i Stockholm. Här kommer tips på tre populära städfirmor som fått höga snittbetyg från sina kunder.

Städsystem

En pålitlig städfirma i Stockholm är Städsystem.se. Kontorsstäd i Stockholm är deras nisch och företaget har funnits sedan 1968. Kontorsstädning i Stockholm blir inte enklare än med denna städpartner. Det som gör att många väljer Städsystem är att de tar fram helt skräddarsydda offerter utifrån kontorets utformning. På så sätt betalar kunden endast för det som behövs och inget mer. En annan uppskattad egenskap hos företaget är att de lägger upp städningen på både kort- och lång sikt. Det gör att alla viktiga städmoment behandlas förr eller senare. Städsystem lämnar inget åt slumpen.

Läs mer på Städsystem.se

Städenergi

Inom städbranschen är det viktigt att få höga snittbetyg från personer och företag som tidigare anlitat städföretaget. Städenergi.se gör kontorsstädning i Stockholm och har ett högt snitt hos Reco.se. En sak många kunder uppskattar är att de har korta bindningstider. Kunderna behöver inte binda upp sig en lång tid framöver. En annan positiv sak är att kunderna får en egen kontaktperson som sköter kontakten och alla eventuella frågor. Städenergi kommer gärna ut och kollar på kontoret för att avgöra offertvillkor och det sker oftast inom två dagar. Med Städenergi går allt snabbt och smidigt.

Läs mer på Städenergi.se

RentHusStockholm

En städfirma som har höga snittbetyg från nöjda kunder är Renthusstockholm.se som erbjuder kontorsstädning i Stockholm. De som anlitar denna städfirma kan förvänta sig utbildad och erfaren personal och garanti på alla städtjänster som erbjuds. Renthusstockholm arbetar helt utan bindningstider och det gör att många testar städfirman – och sedan väljer att förlänga avtalet när det är nöjda med resultatet. Upplägget med denna städfirma varierar, det finns flexibla upplägg för alla sorters behov och önskemål. Självklart utförs städet med så lite inverkan som möjligt på medarbetarnas arbetsdag.

Läs mer på Renthusstockholm.se

Kontorsstädning – Pris

Vilket pris städfirmor tar ut för kontorsstädning beror på upplägg. De flesta städfirmors avtal för kontorsstädning kostar 270 – 400 kr/h. Timpriset sjunker om städfirman kommer på besök ofta. Engångsstädningar har dyrare timkostnad jämfört med abonnemangstjänster. Vissa företag skickar en städare medan andra skickar flera, vilket kan förklara prisskillnader mellan olika städföretag.

Kontorsstädning är något som varje arbetsplats behöver ha för att få in en löpande och effektiv städning. Då slipper personalen lägga ner tid på kontorsstädet och tid frigörs till de faktiska arbetsuppgifterna. Studier har visat att en smutsig arbetsplats leder till en sämre kognitiv förmåga.

Scroll to top